Olej z Pestek Malin BIO

32,00 zł

Organiczny olej otrzymuje się metodą tłoczenia na zimno z pestek maliny właściwej (Rubus Idaeus). Charakteryzuje się żółtym kolorem. Olej można używać bezpośrednio na skórę oraz stosować jako dodatek do kosmetyków. Jest dobrze wchłaniany przez skórę.

Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.


Składniki: 100 % Bio olej z pestek malin (Rubus Idaeus), tłoczony na zimno.

Sposób użycia: olej z pestek malin przeznaczony jest dla skóry suchej, normalnej, tłustej, wrażliwej, mieszanej oraz dojrzałej. Poprawia miękkość ,JĘDRNOŚĆ  i gładkość skóry przy jednoczesnym zmniejszeniu utraty wody przez naskórek.

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

  • Bezpieczne transakcje! Bezpieczne transakcje!
  • Błyskawiczna wysyłka w ciągu 24h Błyskawiczna wysyłka w ciągu 24h
  • Darmowy zwrot towaru! Darmowy zwrot towaru!
1327
2 Przedmioty